Hotell eller vandrarhem

12 hemtrevliga och charmerande rum. Pentry finns och våra gäster har tillgång till olika faciliteter på hotellet.

BOENDE

Dubbelrum, eget badrum

Dubbelrum, eget badrum

Enkelrum, delat badrum

Hemtrevligt boende

Dala-Järna Hotell är det lilla familjehotellet med 12 charmiga rum med olika standard, allt från vandrarhemsrum till hotellrum med egen TV, dusch och toalett. Alla nattgäster har fri tillgång till Wifi, parkering och vårt pentry och vår gillestuga med TV, barnhörna, sällskapsspel och ett litet bibliotek.

I restaurangen serveras hotellfrukosten och den populära lunchbuffén med rejäl husmanskost. På fredagar och lördagar är  restaurangen & Puben öppen kvällstid 18.00 – 01.00 med servering av Alá carté rätter och fullständiga rättigheter.

Hotell

Nyrenoverade hotellrum oktober 2020

På Dala-Järna Hotell har vi fullt utrustade hotellrum med egen TV, toa och dusch, såväl som lite billigare rum med toa och dusch i korridor. 
Normalpris för enkelrum med egen toalett och dusch är 900 kr och dubbelrum 1195 kr, medan rummen med gemensam toa/dusch kostar 700 kr resp. 900 kr.  Priserna varierar lite efter säsong. 

Vandrarhem

Vandrarhemsboendet är det billigaste och enklaste vi har. Där ingår bara bädden i grundpriset 265 kr per bädd (320 kr för enkelrum) medan lakanset kostar 100 kr. 
Har vi fler gäster kan frukost köpas till för 95 kr/pers. Alla gäster är välkomna att nyttja gillestugan och pentryt med kyl, mikro och kaffe/te.


Har du frågor eller vill du boka rum? Välj om du vill ringa till oss direkt eller välja att skicka oss ett e-postmeddelande så återkommer vi så fort vi kan.

COPYRIGHT © 2018 – Dalajarnahotell.se & Dala-Järna Hotell |||
POWERED BY SWEEDLY Webbyrå Dalarna